Gürpınar İlkokulu
GÜRPINAR KÖYÜ MERKEZ MEVKİİ MERKEZ KÜME EVLERİ NO 40 İÇ KAPI NO 1 ALAPLI / ZONGULDAK

VİZYON

Okulumuz, Türk Milli Eğitim sisteminin genel amaç ve temel ilkeleri doğrultusunda; kendi kendini yönetebilen, mantıklı düşünebilen, yaratıcı düşünceye sahip, araştıran, sorgulayan, öğrenmeyi davranış haline getirmiş öğrenciler yetiştirmenin yanı sıra kendini ve çevresini değiştirebilecek güçlü karakterler yetiştirmeyi vizyon olarak belirlemiştir.

MİSYON

Düşünme, anlama, araştırma ve sorun çözme yetkinliği gelişmiş; bilgi toplumunun gerektirdiği bilgi ve becerilerle donanmış; millî kültür ile insanlığın ve demokrasinin evrensel değerlerini içselleştirmiş; iletişime ve paylaşıma açık, sanat duyarlılığı ve becerisi gelişmiş; öz güveni, öz saygısı, hak, adalet ve sorumluluk bilinci yüksek; gayretli, girişimci, yaratıcı, yenilikçi, barışçı, sağlıklı ve mutlu bireylerin yetişmesine ortam ve imkân sağlamaktır.

Öğretim Şekli :NORMAL EĞİTİM

NORMAL EĞİTİM

KALORİFER.

TTK Servisi ve Öğrenci servisleri ile okula ulaşım sağlanmaktadır.

İLÇE MERKEZİNE UZAKLIK 17 KM İL MERKEZİNE 77KM

Gürpınar Köyü merkez mevkii no:40 Alaplı/ZONGULDAK